Conference League

Τσέριν: «Αυτά τα παιχνίδια περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές»

Ο Άνταμ Τσέριν εμφανίστηκε… ανυπόμονος για τη ρεβάνς με τη Λανς, λέγοντας επίσης πως αυτός και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σπουδαίο ματς με αντίπαλο τη Λανς στο ΟΑΚΑ, με στόχο την ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα και την είσοδό του στη League Phase του Conference League.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Άνταμ Τσέριν που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές τόνισε πως άπαντες περιμένουν αυτά τα ματς, μίλησε για τη στήριξη του κόσμου και δήλωσε… ανυπόμονος για τη ρεβάνς!

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνταμ Τσέριν:

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνουν οι παίκτες αύριο για να επικρατήσουν και να φτάσουν στην ανατροπή;
«Ο αντίπαλος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, στον πρώτο αγώνα είχαμε καλές στιγμές, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε ένα πλάνο, θα τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά».

Για το γεγονός ότι θα βρεθούν 60.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ:
«Νομίζω ότι παιχνίδια σαν κι αυτό είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε. Για μένα θα είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη όταν θα πλαισιωνόμαστε από τόσο κόσμο. Είδαμε στο παρελθόν τι ατμόσφαιρα δημιουργούν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι κάτι που δε συμβαίνει συχνά να παίζουμε με 60.000 φιλάθλους. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x